1rs. PREMIS PROARTCAT/POESIA 2020

Us enviem l’enllaç on BETEVÉ ens va fer una entrevista sobre el Primer Concurs de Poesia. En el min 8:20 podeu veure la notícia.

https://beteve.cat/btv-noticies-73/btv-noticies-73-788/

Al millor Poema en català i 5 finalistes
Al millor Poema en castellà i 5 finalistes

Data límit per a la presentació de les creacions: 10 de Gener 2020

Un pas més en el nostre suport per la difusió de la Poesia.

Convocatòria per a participar en els “1rs. PREMIS PROARTCAT/POESIA 2020”

Resol els teus dubtes i fes seguiment de la informació que anirem publicant.

-Els participants de manera individual, són i seran els únics responsables amb caràcter general, de la veracitat (autoria) del text, ortografia i dades aportades al concurs.

(En cas de dubte o dubtes, aquestes hauran de resoldre’s abans del lliurament del sobre, ja que una vegada recepcionat en el Centre Cívic Can Deu, entendrem acceptades les bases per part del o la participant, sense possibilitat de reclamació des d’aquest mateix moment).

Aquest enllaç et portarà a la llista dels Títols Finalistes.

Més informació

Jurat:

El Jurat ha estat triat pels representants de Proartcatpoesia i CC Can Deu de comú acord, atenint-se al coneixement de l’honorable i impecable formació cultural i poètica que posseeixen.

Noms que han conformat el Jurat:

José Luis Ruiz Castillo
Enrique Ibáñez
Maria Jesús Sinfreu
Marc Magrinyà

Dilluns 23 de Març.

Cerimònia del lliurament de Premis a la Sala d’Actes del CC Can Deu

La llista dels i les finalistes seran publicats en aquesta pàgina, a través de les nostres xarxes socials de facebook i twitter, i informats per correu electrònic amb anterioritat, a fi que estiguin presents en el lliurament de premis, on es donarà a conèixer el nom del guanyador o guanyadora dels primers premis, així com els noms dels cinc finalistes també premiats en cadascuna de les modalitats

Els *12 Poemes premiats seran editats en el primer catàleg de Poemes sense ànim de lucre, promogut per Proartcat/poesia en col·laboració amb el Centre Cívic Can Deu de les Corts de Barcelona, per a la difusió i suport a l’Art de la literatura Poètica.

*Els Títols triats finalistes a optar al 1r premi en cada modalitat, no podrà ser superior a sis, però per raons que el jurat pugui considerar òbvies, sí que podrà ser inferior.

Agraïments

Agenda Centre Cívic Can Deu

https://beteve.cat/btv-noticies-73/btv-noticies-73-788/

issuu Districte Les Corts

A %d blogueros les gusta esto:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close