3 DE FEBRER Recital CAN DEU POESIA/ especial amb Irina Pejó

Recitals “CAN DEU POESIA”

Dilluns 3 de FEBRER / Performance de clown

A continuació seguirà el recital de Poemes de participació lliure, amb el format propi de l’Acte.

A les 19,30 hrs.
Sala d’Actes del CC Can Deu

Plç de la Concòrdia, 13
Les Corts – Barcelona
Metre línia 3 (la Verda) parada en Les Corts

Entrada lliure i gratuïta

(Recitals maridats amb vi o aigua. Només es pot servir en les taules que estaran a disposició dels qui lliurement les vagi ocupant. L’estètica de la Sala ens permet tenir cadires disponibles al marge).

Sinopsi de l’actuació:

Performance de clown a càrrec d’Irina Pejó, des de la qual s’investiga la desigualtat de gènere existent en l’actualitat, tocant temes com els rols imposats per l’amor romàntic, l’impacte de les agressions sexuals en les dones, i els conceptes de violència i intimidació.

Resum fotogràfic de l’Acte

Gràcies Irina Pejó.

Frescor, valentia, convicció. Així podríem resumir l’actuació d’Irina Pejó, amb qualificatius que ens acosta a una Artista amb voluntat de seguir en el camí d’Art escènic. Ha estat un plaer compartir aquesta vetllada de Poesia amb la teva força creativa, amb els teus textos i gestos de denúncia directa i clara. La societat necessita sentir en directe, que s’està equivocant, que els errors es tornen perillosament cap a ella mateixa.
Gràcies de nou, Irina Pejó. Quan l’Art es converteix en regal, no sols cal aplaudir-ho, cal valorar-ho amb molta més força.

Gràcies també a companys, col·laboradors i públic, que una vegada més, i sumant noves incorporacions, anem caminant aquesta bellíssima trajectòria que ens condueix, al fet que l’amor per l’Art poètic sigui cada vegada més lliure, més de tots i de totes.

Francesc Xavier Simarro Montané, José Luis Ruiz Castillo, Maika Prat, Maria Jesús Sinfreu, Josep Maria Sentís, Francecs Pons.

Ens uneix la Poesia Lliure. Gràcies per compartir Poesia.

A %d blogueros les gusta esto:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close