«CAMADA» de Pedro Alcarria Viera

Presentació i lectura del llibre.

«El lobo es la piel del azar
Signo extraño que nace solo centro
Boca en llamas que dice fatalidad
Rojo y bello mundo animal»

DIVENDRES 21 DE GENER 2022

A causa de les mesures sanitàries és necessari fer la reserva per a poder assistir a l’acte.

Pots fer la teva reserva en aquest enllaç:

Agenda CC Can Deu

A les 19:00H
Al centre cívic Can Deu
(Plaça de la Concòrdia, 13)

A càrrec de l’editor Pablo Méndez de Editorial Vitruvio
I de Jose A. Ortiz, Doctor en història de l’Art.
Amb la presència de Pedro Alcarria autor del llibre.

Noticia que nos comparte el Autor:

«Camada» ha sido seleccionado por la Asociación Editores de Poesía (A.E.P.), como uno de los doce mejores títulos publicados en el año 2021. Es un listado de libros que se publica como recomendados para su lectura.

Resum

La presentació d’un Poemari sempre és un Acte especial per al món de la Poesia. Concentra tota l’emoció d’un desig comú, que la vida del llibre sigui llarga i que durant la seva trajectòria vagi recollint reconeixements que deixin la petjada de l’encert indiscutible de l’Art de l’Autor. «Camada» té tots els ingredients necessaris per a aconseguir-lo.
Compartim algunes imatges de la bellíssima Sala d’Actes que reflecteixen l’èxit d’assistència, que valorem especialment, donades les circumstàncies de pandèmia que patim en l’actualitat, i al mateix temps volem destacar la brillant intervenció de l’historiador José Ortiz que ens va introduir en el cor de «Camada» amb imatges, reflexions, comparacions i també amb curiositat per saber fins a on el llop, continua transmetent al llarg de la història un magnetisme coincident amb l’home i en aquest cas concret amb Camada». Va despertar el nostre interès i els aplaudiments que va rebre així ho van ratificar.
Gràcies al Pablo Méndez, editor del llibre, per secundar amb la seva presència no sols a l’Autor sinó també a la Poesia.
Gràcies a Pedro Alcarria per la seva amabilitat i proximitat, un segell de personalitat que fa que el seu Art poètic destaqui amb més força.
Després d’una tarda que sempre recordarem amb molt afecte i satisfacció ens queda recomanar la lectura serena d’un Poemari apassionat i molt interessant.

Moltes gràcies a tots i a totes.

21/1/2022

Agenda/Arxiu

A %d blogueros les gusta esto:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close