CANDEU POESIA / Origen

Recitals “Can Deu Poesia”

Nova temporada 2020 / 2021

Com a alternativa i davant la impossibilitat de realitzar el format habitual, aquests recitals seran gravats sense públic i emesos en diferit a través de les xarxes socials del Centre Cívic Can Deu.
Aquesta pàgina recollirà tota la informació sobre les dates i enllaços perquè puguis seguir-los.

Agraïm públicament aquesta iniciativa que ens ha ofert la direcció del Centre Cívic, així com a Poetes, poetesses, rapsodes, a tots i totes amants de la Poesia que participen i ens acompanyen.

Vols participar en els nostres recitals?

Recital “Can Deu Poesia”
Gravat a la Sala d’Actes del Centre Cívic Can Deu (La data de l’enregistrament es comunica directament als participants a través de correu electrònic).

Sense públic. (Només participants que amb anterioritat, hagin sol·licitat i confirmat la seva presència a través de correu electrònic).

Correu electrónic: proartcatpoesia@gmail.com

Pròxima data / Difusió


Es podrà veure: Dilluns 7 de Juny 2021
a les 19,30 hs.,
a través de les xarxes socials del Centre Cívic Can Deu: Facebook, Twitter i Instagram.


Posteriorment el vídeo també quedarà recollit en l’arxiu de la nostra Web.

EL NOSTRE ARXIU


Important recordar

Els actes en directe no se celebraran durant aquesta nova temporada (excepte actes puntuals). Recomanem visitar la nostra Agenda que recollirà els canvis que puguin donar-se.
Et donem les gràcies per la teva comprensió i suport.

Format habitual

(Suspès temporalment)

Tots els primers Dilluns de mes

Recital Can Deu Poesia

A les 19,30 hrs.
Sala d’Actes del CC Can Deu

Participació oberta al públic. (Només per a adults/as)

Plç de la Concòrdia, 13
Les Corts – Barcelona
Metre línia 3 (la Verda) parada Les Corts

Entrada lliure i gratuïta

(Recitals maridats amb vi o aigua. Només es pot servir en les taules que estaran a disposició dels qui lliurement les vagi ocupant. L’estètica de la Sala ens permet tenir cadires disponibles al marge).

Arxiu / Actes realitzats

HISTÒRIA: L’origen del nom

Aquests Recitals comencen la seva trajectòria l’any 2010 en el Centre Cívic Can Deu de les Corts de Barcelona.

El desig de crear un Recital al mes que de manera ininterrompuda durant tot l’any permetés compartir Poesia des de l’escenari, estava clar i definit per als fundadors de Proartcat. Només faltava el nom que l’identifiqués. Així va néixer “CAN DEU POESIA”, un dels recitals més emblemàtics i descriptius del sentir de Proartcat, en homenatge a l’exquisida benvinguda que la direcció del Centre d’aquell moment va oferir a la Poesia.

Intencions

És sens dubte una experiència meravellosa compartir Poesia des de l’escenari. Sabem que per a gaudir de la Poesia no és imprescindible aquest acte, però és un component que permet crear un ambient tan especial que en moltes ocasions pot resultar inoblidable.
Animar a recitar poemes propis o d’altres autors i estimular al públic al fet que acudeixi i formi part de l’escena no ens ha deixat de motivar.
El directe fa que connecti la frescor del Poema, el descobreix o el rescata del passat, el fa reviure i aconsegueix que la petjada de la seva creació s’afermi en la memòria. La veu, els gestos, els aplaudiments, aconsegueixen la resta de la màgia. Als Poemes que ens fan vibrar cal concedir-los la llibertat, i compartir-los.

Cartell dissenyat per: Rodolfo Navarrete

Diferents i meravellosos instants.

A %d blogueros les gusta esto:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close