CANDEU POESIA

Benvinguts als Recitals “Can Deu Poesia”

Tots els primers Dilluns de mes

A les 19,30 hrs.
Sala d’Actes del CC Can Deu

Plç de la Concòrdia, 13
Les Corts – Barcelona
Metre línia 3 (la Verda) parada Les Corts

Entrada lliure i gratuïta

(Recitals maridats amb vi o aigua. Només es pot servir en les taules que estaran a disposició dels qui lliurement les vagi ocupant. L’estètica de la Sala ens permet tenir cadires disponibles al marge).

Per a confirmar la informació recomanem visitar la nostra Agenda

HISTÒRIA: L’origen del nom

Aquests Recitals comencen la seva trajectòria l’any 2010 en el Centre Cívic Can Deu de les Corts de Barcelona, com a agraïment a l’impecable acolliment que van rebre els projectes de Proartcat.

El desig de crear un Recital al mes, que de manera ininterrompuda durant tot l’any, permetés compartir Poesia des de l’escenari, estava clar i definit per als fundadors, però necessitava d’un nom que l’identifiqués, i així va ser, com va néixer el títol d’un dels recitals més emblemàtics i descriptius del sentir de Proartcat “CAN DEU POESIA”, en homenatge a l’exquisida benvinguda que la direcció del Centre d’aquell moment, va oferir a la Poesia.

Intencions

Creiem que la Poesia no té el reconeixement que mereix. Sabem que els qui gaudeixen amb la seva lectura o escriptura, tenen enormes dificultats per a aconseguir-ho, per això, és imprescindible sumar en participació oberta, sense barreres que obstaculitzin el seu avanç. Creiem en la Poesia amb dret a ser lliure, en fons i forma, amb unes regles molt bàsiques; el respecte absolut per qui viu i sent la màgia de la Poesia, i per a qui pren la decisió de compartir-la.
La Poesia entra en contacte amb el silenci individual i profund de l’Ésser humà per a convertir-se en Art, i resulta meravellós quan es comparteix. Per aquesta raó i des d’aquests Recitals de lliure participació i d’entrada gratuïta, animem a viure l’experiència, i no quedi en un calaix abandonat.

Cartell dissenyat per: Rodolfo Navarrete

Diferents i meravellosos instants.

A %d blogueros les gusta esto:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close