Entre vueltas de tuerca

Presentació del llibre d’Enrique Ibaville

Resum


Compartir els excel·lents textos i gestos interpretatius d’Enrique Ibaville sempre ens produeix una gran satisfacció i si a més ens concedeix el privilegi de presentar-nos el seu cinquè llibre, llavors estem parlant d’un esdeveniment especialment grat.
Va ser un acte de gran nivell poètic i una vegada més el volem felicitar públicament i desitjar-li tota la bona sort a «Entre vueltas de tuerca».

Gràcies a tots els assistents.
Deixem algunes fotografies per al record.

Difusió

Dimars 21 de Març


Sala d’Actes CC Can Deu
a les 19,30 hrs.


Intervendrá:
Enrique Ibaville i Aigua Maria

Introducción a la Obra:

«Entre vueltas de tuerca, farmacopea de resistencia para tiempos convulsos, es una propuesta poética para vencer el sentimiento de vulnerabilidad en el que me siento inmerso, frente a una realidad en la que la barbarie que anida en el cerebro humano impone el delirio como ley para sobrevivir, y en el que entre susurros de asombro y gritos de horror me ha tocado vivir enmascarado y eternizado por todo un cúmulo de acontecimientos personales y colectivos a los que con espíritu crítico he intentado poner orden para tratar de reconocerme a través de la poesía».

(Enrique Ibaville)

Si estàs interessat a assistir als nostres recitals, hauràs de fer la inscripció en l’enllaç que et ressaltem a continuació però si no t’és possible i ho decideixes a última hora en la recepció del Centre et facilitaran l’accés.

Enllaç a la inscripció

Centre Cívic Can Deu

Plaça de la Còncordia 13

Metre línia Verda / estació Les Corts

Barcelona 2023

A %d blogueros les gusta esto:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close