Presentación de la revista Tinta en la Medianoche

Resum

Edicions Vitruvio una vegada més ens ha ofert una tarda de bona Poesia. La presentació de la Revista «Tinta en la medianoche» segons tots els comentaris va ser un gran èxit. Des de Proartcat ens felicitem i aplaudim a tots per fer-ho possible i dedicar aquesta edició a la ciutat de Barcelona a través de la Poesia.
Desitgem que «Tinta en la medianoche» recorri un llarg i esplendorós camí.


La llista d’agraïment és gran però destacarem a Pablo Méndez com a editor, a Alberto Infante com a director de la revista, a tots els autors que han participat en aquesta edició, al públic assistents i els noms de Pedro Alcarria i Maria Jesús Sinfreu perquè la seva coordinació i lliurament a la realització d’aquest esdeveniment el mereix.


Compartim algunes fotografies com a record d’una tarda d’èxit poètic.

Galeria fotogràfica

Fotografies facilitades per Pedro Alcarria

Barcelona, Novembre 2022

Difusió

Divendres 21 d’Octubre.

Sala d’Actes CC Can Deu

A les 19,00 h

Os invitamos a asistir a la presentación de la revista Tinta en la medianoche (nueva temporada) dedicada de forma monográfica a Barcelona y a algunas de las voces poéticas más interesantes del panorama actual de la ciudad.

Con la participación del editor Pablo Méndez de Ediciones Vitruvio, el director de Tinta en la medianoche Alberto Infante y los poetas participantes:


Ingrid Garasa, Manuel Crespo, Marlene Denis, Sergio Colina, F. Xavier Simarro, Pedro Alcarria, Teseo Cuadreny, Lola Nieto, Oriol Alonso Cano y Santi Mercader.

Director de Tinta en la medianoche Alberto Infante

Editor Pablo Méndez de Ediciones Vitruvio

Cal inscripció prèvia:

Et facilitem l’enllaç a la inscripció però si decideixes assistir en l’últim moment en la recepció del centre et facilitaran l’entrada a la Sala.

Acte realitzat

Photo taken in Barcelona, Spain

Activitat: Gratuïta

Agenda / Centre Cívic Can Deu

Agenda i Arxiu / Proartcatpoesia

A %d blogueros les gusta esto:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close