Recital Can Deu Poesia

 

Benvinguts a la nova temporada 2020/2021.

Comencem aquests recitals sota els efectes d’una pandèmia que es va identificar de manera oficial el mes de març, i que encara es troba lluny d’estar controlada.
Els actes s’aniran adaptant als canvis i recomanacions sanitàries. Mantenim la intenció durant aquest primer trimestre, de no realitzar recitals en directe davant la impossibilitat que es realitzin en el format habitual, però es consideraran noves alternatives que anirem publicant en aquesta web, xarxes socials i correu electrònic.

 

Recital «Can Deu Poesia»

Primer Dilluns d’Octubre 2020

 

Resum de l’Acte

 

Agraïments i participació

Francecs Xavier Simarro Muntané / Glòria Bosch i Morera / Josep Maria Sentís / José Luis Ruiz Castillo / Aigua Maria / Marta Córcoles / Centre Cívic Can Deu.

VIDEO

 


Sense l’assistència de públic res pot ser igual.
Aquets Recital va ser gravat dies abans i emès el primer Dilluns d’aquest mes d’Octubre, cobrint el buit que hagués suposat la seva falta.
De nou agraïm a la direcció del Centre aquest oferiment i d’igual manera als Autors que van participar amb la lectura de bellíssims Versos.

 

El format queda alterat fins que les restriccions sanitàries ho permetin.

A les 19,30 hrs.
Sala d’Actes del CC Can Deu

Plç de la Concòrdia, 13
Les Corts – Barcelona
Metre línia 3 (la Verda) parada en Les Corts

Entrada gratuïta / Per a adults/as / Micròfon ober

(Recitals maridats amb vi. Només es pot servir en les taules que estaran a disposició dels qui lliurement les vagi ocupant. L’estètica de la Sala ens permet tenir cadires disponibles al marge).

 

A %d blogueros les gusta esto:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close