Recital “TARDOR Poemes i Cançons 2019 / 11ª edició”

ANUL·LAT

Sentim l’anul·lació d’aquest acte per causes alienes a la nostra voluntat.


Agraïm totes les mostres de comprensió rebudes.

Dijous 21 de Novembre
A les 19,30 h.

Espectacle poètic musical, on els protagonistas despullen els seus diferents mons per mostrar, sobre un mateix escenari, el poder de la bellesa, de la música i de la paraula. Una fusió de principi a fi, un viatge a quatre bandes que busca ser carícia, crit, emoció i revolució.

A càrrec de:

Joan Camps, poeta.
Raül Parra, poeta.
Guillem Serrano, pianista.
Daniel Felices, guitarrista, cantant i compositor.

Us presentem el Cartell d’aquest any. Una creació per a Proartcat-Poesia de la dissenyadora i experta en Arts plàstiques, Marta Córcoles.

En aquesta ocasió els participants han estat convidats en col·laboració amb Marta Córcoles. Volem fer públic el nostre agraïment pel seu suport a l’Art de la Poesia

Plç de la Concòrdia, 13
Les Corts – Barcelona
Metre línia 3 (la Verda) parada en Les Corts

Sala d’Actes del CC Can Deu

Entrada gratuïta.

Història

«La història d’aquest Recital va començar amb enorme alegria en una de les sales del bell Centre Cívic del Pati LLimona. Aquella primera vegada vam tenir l’honor de comptar amb l’ànim, presència i participació del gran Poeta, editor, company i amic José Mª Pinilla Ballesteros.

La segona celebració es va traslladar a la sala d’actes del Ateneu Barceloní. Va ser en aquesta segona edició quan es va decidir dedicar el recital de «Tardor Poemas i cançons» al seu record. Si la vida ens havia tancat la porta a comptar amb la seva presència física, el seu nom quedaria unit per sempre a aquest gran Recital».

Des de la tercera edició aquest Recital s’ha celebrat en la bellíssima sala d’actes del Centre Cívic Can Deu.

A %d blogueros les gusta esto:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close